Lachnit (ANO): Přijďte na Zahradní swap do Komunitního centra Prádelna

22.08.2022 8:36 | Tisková zpráva

Na úterý 23. srpna 2022 připravilo Komunitní centrum Prádelna další z řady výměnných bazarů pro veřejnost tzv. swapů. Tentokrát se jedná o Zahradní swap.

Lachnit (ANO): Přijďte na Zahradní swap do Komunitního centra Prádelna
Foto: Praha 5
Popisek: Radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

Zahradní swap se zaměřuje na květiny a rostliny v nejširším slova smyslu - pokojovky i rostliny do zahrady, bylinky, sukulenty, ale také plody z vlastní zahrádky nebo různé sazenice či semínka. Chybět nebudou ani pomůcky pro pěstování, květníky, nářadí na zahradu a další potřeby pro amatérské zahradníky a přidružené profese.

Anketa

Půjdete volit do Senátu?

hlasovalo: 14906 lidí

Chcete-li tedy vyměnit např. nepoužívané hrábě za potřebný rýč, přebytky ze své úrody za nová semínka nebo neprospívající monsteru za odolný kaktus, přijďte mezi 12:00 a 17:00 do KC Prádelna, v případě hezkého počasí se swap uskuteční venku před centrem. Kromě toho zde pravděpodobně potkáte lidi s podobnými zájmy a výměna zkušeností a osvědčených pěstitelských tipů tvoří nedílnou součást zahradního swapu.

“Zájem o zahradničení, soběstačnost nebo o pěstování rostlin vůbec je v poslední době na vzestupu. Zároveň roste i obliba výměnných bazarů, sdílené ekonomiky a udržitelného životního stylu, čehož důkazem jsou právě hojně rozšířené tzv. swapy. V našem komunitním centru mají tyto akce již svoji tradici a tematický zahradní swap coby součást letního programu jistě osloví řadu zájemců napříč nejširší veřejností,” zve na akci radní JUDr. Petr Lachnit (ANO).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…