Lachnit: Pohádkový les Po stopách Sněhové královny na Cibulce

04.04.2022 9:15 | Tisková zpráva

Chcete, aby se vaše děti skvěle bavily? Aby pomohly statečné Gerdě vysvobodit kamaráda Káje ze spárů Sněhové královny? Vezměte je s sebou v sobotu 9. dubna 2022 do lesoparku Cibulka.

Lachnit: Pohádkový les Po stopách Sněhové královny na Cibulce
Foto: Praha 5
Popisek: Radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

Městská část Praha 5, pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, radního MČ Praha 5, a společnost Velká dobrodružství zde pro vás připravily od 10-16 hodin akci pro děti Pohádkový les - Po stopách Sněhové královny na motivy známé pohádky H. Ch. Andersena. Na kilometrové trase parkem na ně budou čekat herci v překrásných kostýmech a u nich budou děti na jednotlivých stanovištích plnit zapeklité úkoly. Pomohou zasytit hrachem starou vránu a princi pochytat splašené koně? Dokáží čarodějnici nasbírat dost pavouků na polévku a hodné babičce rozpustit zakleté rampouchy?

Trasa pohádkové cesty začíná u rozhledny nedaleko ulice U Lesíka a končí u Čínského pavilonu nad ulicí Nad Hliníkem. Na startu vyfasují děti průvodní dopis, do kterého budou sbírat písmenka do doplňovačky. V cíli pak od kouzelné Sněhové královny dostanou všichni malí poutníci krásný dárek. Dorazte v jakémkoliv počasí, vstup je zdarma. Vzhledem k situaci kolem koronaviru a naší kontrole počtu osob se zaregistrujte před akcí na www.velkadobrodruzstvi.cz do formuláře v rubrice Pohádkový les.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.