Lachnit: Pohádkový les pobaví děti v Zahradě Kinských v sobotu 6. listopadu 2021

03.11.2021 9:15 | Tisková zpráva

Je tady podzim a doba, kdy ze svých brlohů vylézají ježibaby, loupežníci, čerti, za stromy se schovávají zakleté princezny a mezi komíny starých domů se vynořují duchové, strašidla a bílé paní.

Lachnit: Pohádkový les pobaví děti v Zahradě Kinských v sobotu 6. listopadu 2021
Foto: mfcr.cz
Popisek: JUDr. Petr Lachnit, radní MČ Praha 5

Chcete se krásně bát a dobře pobavit? Městská část Praha 5 pro vás připravila na sobotu 6. listopadu 2021 od 10 do 16 hodin speciální Strašidelný pohádkový les. Na kilometrové trase pod Petřínem na vás i vaše děti budou číhat nejrůznější strašidla z pohádkové říše. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly. Komu se podaří vysvobodit z hadího zakletí krásnou princeznu? A kdo pomůže pirátovi najít ztracený poklad? Kdo zachrání lesního skřítka a kdo nasytí Ptáka Noha?

Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání. Trasa pohádkového lesa začíná u Musaionu (vstup Myší dírou z ulice Holečkova) a vstup je zdarma. Záštitu nad akcí převzal radní městské části Praha 5 JUDr. Petr Lachnit.

Budeme dodržovat a hlídat hygienická opatření – všichni pracovníci pořadale jsou testováni a očkováni, na stanovištích bude připraven i bezkontaktní “muvící úkol” a samozřejmě dezinfekce.

Vzhledem k epidemiologické situaci je nutná POVINNÁ registrace ZDE - kapacita je omezena, proto prosíme, abyste opravdu registrovali jen reálný počet osob, a neblokovali tak vstup ostatním dětem, na které v registraci nezbude místo. Vstup je zdarma a akce se koná již tradičně pod záštitou radního městské části Praha 5 JUDr. Petra Lachnita.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

8:09 Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu strany ke zmírnění normy Euro 7