Lacyk (TOP 09): Naším krédem bude i nadále slušnost

10.04.2017 11:56

Mou prací v následujícím období bude posilování role koaličního partnera ve vedení našeho městského obvodu s vírou v dosažení takového volebního výsledku v komunálních volbách, který nám umožní dosáhnout silného postavení i v příštím volebním období.

Lacyk (TOP 09): Naším krédem bude i nadále slušnost
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

„Mou prací v následujícím období bude posilování role koaličního partnera ve vedení našeho městského obvodu s vírou v dosažení takového volebního výsledku v komunálních volbách, který nám umožní dosáhnout silného postavení i v příštím volebním období,“ říká nově zvolený předseda Místní organizace TOP 09 Plzeň 4 Václav Lacyk, který je zároveň doubraveckým zastupitelem. „Činnost TOP 09 na Doubravce se bude nadále řídit hodnotovým desaterem TOP 09, zejména slušným jednáním a vystupováním,“ dodal.

Delegáti volebního sněmu místní organizace Plzeň 4, který proběhl v pondělí 27. března, dále zvolili do funkce místopředsedy doubraveckého radního Petra Junka a v pětičlenném výboru ještě usednou architekt Jan Toman, Andrea Hejdová a Petr Boubín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…