Landovský (ČSSD): Jana Čižinského považuji za velmi slušného člověka

25.07.2018 6:35

Kandidát ČSSD na pražského primátora Jakub Landovský přivítal dnešní zprávu, že iniciativa Praha sobě sehnala dostatek podpisů k tomu, aby mohla kandidovat v podzimních volbách.

Landovský (ČSSD): Jana Čižinského považuji za velmi slušného člověka
Foto: ČSSD
Popisek: Jakub Landovský

„Jana Čižinského znám skoro třicet let a považuji ho za velmi slušného člověka. Sám jsem připojil svůj podpis na petiční arch, který umožnil jeho iniciativě účast ve svobodných volbách,“ řekl Jakub Landovský.

Druhou věcí je program a složení kandidátky iniciativy Praha sobě. „Snažil jsem se program zkoumat, ale zatím jsem našel pouze trošku nepřehlednou skrumáž nápadů. I na základě těchto zatím neúplných materiálů si ale dokážu představit budoucí spolupráci například při prosazování našeho návrhu na MHD zdarma pro všechny Pražáky,“ uvedl Jakub Landovský. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy