Laudát (KAN): Co těmi ocelovými monstry chtějí Rusové světu dokazovat?

17.07.2022 12:18 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k válce na Ukrajině, kterou vede Rusko.

Laudát (KAN): Co těmi ocelovými monstry chtějí Rusové světu dokazovat?
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Dva světy: v těchto dnech se nám shodou okolností nabízejí pohledy na dva zcela rozdílné světy. Dokonce tak rozdílné, že se nechce věřit, že sdílejí stejnou planetu. Svět obletěla první fotografie ze zprovozněného dalekohledu Jamese Webba. Naše poznání o vesmíru se bude v následujících letech díky tomuto triumfu vědy a techniky zase posouvat a nás překvapovat.

A potom je tady druhá planeta, ta ruská. Nakonec jsem se na zničenou ruskou techniku na Letnou zašel s kamarády podívat a všem to doporučuji. Neotřáslo to se mnou, asi jsem dost otrlý. Spíš mě to vedlo k zamyšlení, co s těmi ocelovými monstry chtějí Rusové světu dokazovat? Každý ten křáp stál desítky miliónů korun a mezi nevinnými Ukrajinci jeho obsluha rozsévala smrt. Nevím, na co je zabedněná Putinova klaka pyšná?

Rusové v posledním měsíci měli na Ukrajině vojensky navrch. Doufám, že demokratický svět dá Ukrajincům dostatek podpory,   aby mohli tenhle ruský svět poslat jednou provždy do historie. A na nás je, abychom s tím poslali do historie svět komunistů, SPD, Trikolor a těch, co naši zemi podvádějí ve prospěch tohoto skutečně odporného spolku zoufalých bláznů.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.