Laudát (KAN): Otevřete nám naše královské sídlo?

05.01.2022 14:32 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nedobytnosti Pražského hradu.

Laudát (KAN): Otevřete nám naše královské sídlo?
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

A mě láká velice, opevnit si Sedlec-Prčice: sice žiju a pracuju v Praze, víkendy zpravidla trávím ve svém rodišti na milované Vysočině, ale můj strach se realizuje ve známé obci Prčice. 

Anketa

Má ministr vnitra Vít Rakušan vaši důvěru?

1%
98%
hlasovalo: 25522 lidí
Do Prčice jsem dorazil v životě v rámci pochodu dvakrát. Naposledy to bylo asi dva roky před začátkem kovidu. A přece už mě několik roků svírá strach o moji bezpečnost právě v Prčici. Přijde vám to absurdní a na hlavu? Vůbec. Právě takhle se chová člověk, jehož si část národa českého vybrala za prezidenta. Zeman už sice drahnou dobu leží v Lánech, kde bojuje s následky nadměrného pití, ale obrana před teroristickým útokem na hlavu státu je za všechny prachy daňových poplatníků realizována na Pražském hradu. Sice se nyní jeden poslanec a jeden senátor pokusili tento hradní klikou provozovaný blázinec napravit, leč se zlou se potázali. Označení za pučisty bylo tím nejmírnějším, co bylo z hradní kanceláře ve věci na vědomí lidu do podhradí vytroubeno.

Z pohledu hradních zaměstnanců se vždy osvíceným kancléřem - vlekařem z Osvětiman, to může vypadat naprosto logicky. V silně Zemanovi nepřátelsky naladěné Praze asi každodenně musí mezi lidem slyšet větu, že jim Zeman může být ukradenej. A co kdyby? Nevím při notoricky známých vyhrocených vztazích mezi Zemanem a Koudelkou z BIS, kam hradní establišment pro informace o hrozbě terorismu na Hradě chodí. Žádný naší zemi nepřátelsky naladěný stát si nemůže přát nikoho pro sebe výhodnějšího v čele Česka, než Zemana

V pohádce Tři veteráni zlé princezně Bosaně narostl frňák tak dlouhý, že překročil i hranici království. Zemanův strach z teroristického útoku už dávno dospěl z Lán na Pražský hrad. Tam ale začal stagnovat a neroste dál. Zato jeho snaha štvát pražskou kavárnu už je hodně dlouho rozlezlá i za našimi státními hranicemi.

Chtěli jste se někdy jen tak projít po hradních nádvořích? Túhle! Jen si počkejte, až se inženýr Zeman přesune z Lánského prezidentského bydla do svého bungalovu tamtéž.

Prosím veřejnost, aby všem kandidátům na prezidenta pokládali jednu zásadní otázku: „Otevřete nám naše královské sídlo?"

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…