Laudát (KAN): Tak mi dal generál vybrat. Ale nenabídl dost možností

21.12.2022 14:27 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k volbám prezidenta.

Laudát (KAN): Tak mi dal generál vybrat. Ale nenabídl dost možností
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Tak mně dal vybrat: generál v.v. dnes nabídnul svým oponentům tři možnosti: buď patří k podporovatelům Babiše, nebo k lidem kolem Hradu, nebo jsou prorusky zaměření. Žádnou další možnost nenabídl.

1. Patřím k podporovatelům Babiše - asi každý, kdo sledoval moje fungování v parlamentu s tím má problém. Doporučuji  všem najít si někdy v roce 2010, nebo 11 pořad ČT : Máte slovo, kde se jednalo   o zelené naftě Babiš versus já. I na Kalouska to byla síla.

2. Patřím k lidem okolo Hradu - když měl Miloš lihoš před roky rozhovor s Bleskem, loudili po něm odpověď, kdo je nejlínějším poslancem. Nejdříve se zdráhal, ale potom z něj vypadlo moje jméno. Zásadně se ohrazuji vůči jakémukoli vztahu k vejminkářovi a jeho bandě z Lán.

3. Patřím k prorusky naladěným lidem - to od předlistopadového funkcionáře KSČ, školeného na vojenského rozvědčíka sedí. Na rozdíl od něj jsem nepsal dumky o internacionální pomoci vojsk Varšavské smlouvy, ale měl jsem každý večer ucho u rádia naladěného na Svobodnou Evropu. Na Vysočině se to někdy dalo chytit. Považuji se odchovance tohoto rádia, a tedy ode mě nikdo normální nemůže očekávat, že bych s Rusákama měl cokoli společného. Kdyby se sem dostali, obávám se, že bych šel ke zdi mezi prvními.

Kdybyste si pane generále přečetl Ideové dvacatero KANu, jehož jsem předsedou, musel byste dospět k názoru, že existuje ještě čtvrtá skupina Vašich oponentů - sice nevelká, ale existuje. Jsou to lidé, kteří po 33 letech od pádu komunismu chtějí, aby v čele země stál člověk, který nebude veřejný prostor zatěžovat svojí komunistickou minulostí, příslušností k režimu, který dosud platný zákon z roku 1992 označuje za zločinný a zavrženíhodný. Tím nikdo nezpochybňuje Vaše zásluhy po roce 90.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

14:17 Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k levicovosti politiky.