Laudát (KAN): Zase si z nás dělají srandu

23.09.2020 20:49

Komentář na facebookovém profilu k zastavení trestního stíhání Jakeše, Vajnara a Štrougala za střelbu na hranicích

Laudát (KAN): Zase si z nás dělají srandu
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Jakeš zemřel a jako náhodou jsou Vajnar a Štrougal psychicky nemocní. Doktor Grunstein by asi řekl: "No to je náhodička, že když by měli dostat flastr, tak jeden si umře a další dva psychicky onemocní. Tak se na ty vaše psychiky podíváme. Pro začátek dvojitý krystýr každému, aby se to psycho leklo a vyběhlo z těla ven."

Anketa

Věříte Romanu Prymulovi?

52%
48%
hlasovalo: 29351 lidí

Dnes totiž státní zástupce pro Prahu 1 zastavil trestní stíhání Jakeše, Vajnara a Štrougala za střelbu na hranicích. Psychicky nemocní by podle státního zástupce stěží byli schopni rozumět smyslu trestního stíhání. Média se nezmiňují, odkdy bývalí soudruzi nejvyšší psychicky churavějí. Je tedy možné, že byli blázny i v dobách, kdy nařizovali střílet a zabíjet lidi, kteří se dopustili toho, že nechtěli žít v komunistické totalitě. Psychicky zdravý člověk by se takového svinstva jen stěží mohl dopouštět.

Moje maminka mně kdysi říkala, že být komunistou je asi nějaká psychická vada. Kauza Vajnar - Štrougal jí dává za pravdu. Nezodpovězenou otázkou už navždy zůstane, jestli by Jakeš, kdyby žil, také náhle onemocněl nějakou psychoporuchou? Dva nemocní jsou podezřelí, tři by byla jistota, že si z nás zase někdo dělá blázny.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…