Laudát (KAN): Zbabělci zalezou Bruselu pod sukni?

13.12.2021 7:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k bojkotu zimních olympijských her v Pekingu

Laudát (KAN): Zbabělci zalezou Bruselu pod sukni?
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

USA, Kanada, Austrálie oznámily, že na zimní olympijské hry do Pekingu jejich politici a vysocí státní úředníci nepojedou. Proč mě nepřekvapuje zbabělost evropských politiků? Najednou se potřebují schovat pod sukni EU. Macron začal. Chce koordinovat v rámci EU. Itálie se nepřipojí. Za čtyři roky bude pořádat olympiádu, a co kdyby čínští soudruzi bojkot oplatili? To by byla pro Italy tragédie! Nizozemí se také nerozhodlo.

A Česko? Petr Fiala označil bojkot za správný. Čeká na jmenování svojí vlády. Tak doufám, že čeští politici jásat do země poprav, kriminálů pro odpůrce, internačních táborů snad nepojedou. Tady už nejde o politiku, ale o prostou slušnost a solidaritu s oběťmi rudého teroru. Jediným jistým hostem bude Putin. jak jinak, vrána k vráně sedá.

Američané prý špatně dopadnou, zní z Čínské lidové republiky. Washington za své chyby zaplatí. Už platí, chce se dodat. Platí za neodpovědnost a lehkomyslnost předchozích prezidentů, za nenasytnost některých svých podnikatelů. Náprava je možná, i když bude bolet. Nevím, jakou lekci musí dostat Evropa, aby už přestala blbnout? Z diktatur nikdy nic dobrého nevzejde!

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…