Lidinský (Úsvit-NK): Chceme zastavit Merkelovou a její bruselské politiky i Sobotkovu vládu

06.02.2016 16:50

Projev Miroslava Lidinského na demonstraci 6.2. na Hradčanském náměstí

Lidinský (Úsvit-NK): Chceme zastavit Merkelovou a její bruselské politiky i Sobotkovu vládu
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Miroslav Lidinský.

Dámy a pánové, dobré odpoledne,

stojím před Pražským hradem a s tisíci SKVĚLÝMI lidmi zde v České republice zdravím Vás, naše přátele v Krakově, Bratislavě, Drážďanech, Amsterodamu a dalších městech Evropy!

S Pegidou, Estonskou parlamentní Konzervativní stranou a dalšími protiimigračními silami v Evropě jsme založili OBRANÝ spolek s názvem PEVNOST Evropa.

Chceme zastavit Merkelovou a její Bruselské politiky. Chceme zastavit českou Sobotkovu vládu, která kolaboruje s madam Merkelovou. Díky Vám všem, že je nás tolik, kdo chtějí Pevnost Evropu! Díky že jste přišli!

Dámy a pánové, vzkažme jim, co si přejeme: Brusel je na nic! Chceme ochranu hranic! Brusel je na nic, protože nechrání naše hranice. My chceme ochranu národních států před imigranty! MY jsme tu DOMA oni NE!

Německá kancléřka Angela Merkelová v novoročním projevu s arabskými titulky prohlásila:

Němectví si Němci nesmí uzurpovat pro sebe!

Merkelová vším co děla láká další imigranty do Evropy! Láká je k nám DOMŮ. Láká je, protože někdo chce levnější pracovní sílu.

Dámy a pánové, Evropu svírají PARAZITÉ budující takzvanou MULTIKULTURNÍ společnost. Jsou to PARAZITÉ žijící z evropských dotací. IMIGRANTI jsou pro ně zdrojem byznysu. V Čechách tyto parazity řídí ministr Dientsbier. V Německu jim slouží kancléřka Merkelová. To jsou síly, které musíme demokraticky, především ve volbách zastavit! Po vzoru Austrálie přesvědčme naše vlády, že azylové řízení se nemá vyřizovat v Evropě, ale mimo ni. Chraňme hranice národních států před příchodem imigrantů a pohybem teroristů. Úsvit s podporou Bloku proti islámu předložil již mnoho návrhů zákonů jak se imigraci bránit. Všechny je probruselská, proimigrační vláda smetla. Ale my se nevzdáme. Díky Vám všem i dnes nabíráme nové síly a já věřím, že společně Evropu zachráníme!

Dámy a pánové Bojoval jsem v Afganistánu proti Talibáncům. Viděl jsem jejich zákeřnost, za kterou můj kamarád v boji zaplatil životem. I podle šéfa německé kontrarozvědky Massena je více než jeden imigrant ze sta spojen s Islámským státem. Naše demokratická společnost se neumí bránit invazi imigrantů, kteří přichází ze zcela jiné kultury. Gengy imigrantů, které v Kolíně nad Rýnem sexuálně obtěžovaly stovky žen, jsou toho bohužel důkazem. Ostatně, co čekáte od lidí, kteří přichází ze zemí, kde za krádež není trest vězení, ale useknutí ruky? Naše normy jsou pro ně příliš měkkké. Naše chování je pro ně zženštilé a my máme pouze dvě možnosti. Buďto zastavíme Merkelovou a bruselské politiky v jejich sebevražedné misi anebo se budeme muset připravit na anarchii a nepořádek v ulicích našich měst.

Zastavme nesmyslné bruselské multikulturní dotace.  Braňme Evropu před imigranty. Chraňme naše hranice. A nenechme si vzít naší Evropu, kde spolu ve shodě žijí svobodní a hrdí občané národních států!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

16:11 Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mladé generaci.