Linek (Soukromníci): Chápete ten hnus, přát někomu, aby zkrachoval?

14.11.2020 10:07

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření šéfa odborů Bohumíra Dufka k problémům živnostníků a podnikatelů

Linek (Soukromníci): Chápete ten hnus, přát někomu, aby zkrachoval?
Foto: Archiv Ladislava Linka
Popisek: Ladislav Linek

Článek na Blesk.cz (ZDE) mi vyrazil dech. Vlastně nevyrazil. Jedná se totiž o dlouhodobý názor odborářsko-socanské lobby. Dlouho jsem taky přemýšlel, jaké výrazy použít, abych mohl článek veřejně rozeslat. A dlouho jsem nemohl žádné najít. Hlavou se mi míhali jen výrazy použitelné po 22. hodině. Po přečtení článku odborářského bosse Dufka posuďte sami.

Anketa

Je v České republice zbytečně moc restaurací?

80%
20%
hlasovalo: 13086 lidí

Je to pořád stejné, od vystoupení Mládka do dneška. Cílem těchto lidí je zlikvidovat živnostníky a nahnat je do montoven oligarchů, a pak se tvářit, jako že bojují za jejich zájmy. Nikoli za zájmy svých vysokých platů z jejich odborářských příspěvků. Chápete ten hnus, přát někomu, aby zkrachoval. Přát to lidem, kteří se starají sami o sebe, nečerpají žádné dotace a státní prebendy. Živí své rodiny a zaměstnance. Jak už to v životě bývá, i děti na studiích, bohužel i postižené děti či staré rodiče.

Pokud budou bez příjmu, kdo jim dá peníze? Stát nebo se tito odboráři s nimi podělí o své platy, které jsou výsměchem všem dělníkům, které tak zastupují. Navíc všichni tito živnostníci se do této situace dostali nikoli svou neschopností, ale rozhodnutím státu. Pořád se vracím ke svému článku Zoufalí a vysmátí. Ale pokud se někdo z těch vysmátých směje zoufalým a přeje jim všechno nejhorší, tak tím už překročil veškeré meze. Není mi z něj na zvracení, ale na blití. A nikdy nebudu takového člověka litovat, nikdy!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.