Linek (Soukromníci): Je libo rekreační vilku, volvíčko nebo mercedes cabrio? Je libo rekreační vilku, volvíčko nebo mercedes cabrio?

12.04.2017 10:15

Tak se nám v jižních Čechách rozpadá koalice, paní Müllerová. Chtělo by se říci ústy klasika. Tolik populární hejtman Jiří Zimola se zamíchal do aférky s rekreačním domem na Lipně a tím odstartoval vytahování špíny, kterou v tomto kraji na sebe začala kydat ČSSD a hnutí ANO.

Linek (Soukromníci): Je libo rekreační vilku, volvíčko nebo mercedes cabrio? Je libo rekreační vilku, volvíčko nebo mercedes cabrio?
Foto: Strana soukromníků ČR
Popisek: Strana soukromníků ČR, logo.

Dostalo se i na podřízeného pana hejtmana Zimoly, manažera Jihočeských nemocnic, či jak zní jeho titul, pana Bláhu, a profláknutí jeho platu 600 000 Kč měsíčně. Doktoři, odboráři i sestřičky by měli sledovat tuto situaci ve zdravotnictví pod vedením hejtmana z ČSSD. Z živnostníků se už vysálo, co se dalo. A tak i zdravotníci včetně jejich ministra musí pochopit, že je třeba se podívat na podobné kauzy.

Až tragikomicky působilo v ČT trumfování mezi krajskou předsedkyní ANO paní Maxovou a panem, dnes již exhejtmanem, Zimolou, kdo že si k tíži nemocnice koupil luxusnější auto. Až k slzám mě dojalo, že zatím co zástupci ČSSD si pořídili dvě nová volva, tak zástupce ANO musel vzít za vděk 2 roky ojetým mercedesem cabrio. Tato auta jsou pro provoz nemocnice zcela jistě naprosto nezbytná. To se děje v době, kdy se na nemocné děti pořádají peněžní sbírky či školy sbírají víčka od PET lahví.

Jako další zpráva šla potom v ČT informace o snížení limitu a paušálu pro OSVČ…

Ladislav Linek,
místopředseda Soukromníků

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…