Liška (SZ): Podpory Reinholda Messnera si vážím

19.05.2014 14:10

Reinhold Messner vyjádřil podporu Ondřeji Liškovi, zelení spustili nový web.

Liška (SZ): Podpory Reinholda Messnera si vážím
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Strany zelených Ondřej Liška

Světoznámý horolezec Reinhold Messner vyjádřil předsedovi zelených Ondřeji Liškovi podporu v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu. Video s Reinholdem Messnerem najdete ZDE.

 „V horách jsme jen sami za sebe, v politice však neseme odpovědnost za ostatní. A zelená politka je odpovědná, proto podporuji Ondřeje Lišku," uvedl nejslavnější horolezec světa Reinhold Messner.

"Reinhold Messner dává celým svým životem najevo nezdolnou vůli překonávat překážky. Poté, co si splnil vlastní horolezecké sny, se rozhodl pomáhat jiným a stal se poslancem Evropského parlamentu za italské Zelené. Reinhold Messner pro mě byl vždy vzorem a inspirací. O to více si vážím jeho podpory mé kandidatuře do Evropského parlamentu. Věřím, že i díky ní čeští zelení ve volbách tento týden uspějí a rozšíří tak řady zelených europoslanců," uvádí Ondřej Liška, předseda zelených.

 Protože zelení podporu Reinholda Messnera vnímají jako důležitou, spouští dnes zároveň novou podobu webu  www.zeleni.cz. Na webu voliči kromě vyjádření podpory najdou také volební program Strany zelených, kandidátku i informace k transparentnímu financování zelené kampaně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zeleni.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.