Lisková (BPP): Vraždy, znásilňování, pedofilie - toto podporuje naše vláda a USA!

13.11.2015 15:23

Doba, kterou aktuálně prožíváme, je tak zvrhlá, až se to nám "normálním" snad nechce ani věřit.

Lisková (BPP): Vraždy, znásilňování, pedofilie - toto podporuje naše vláda a USA!
Foto: (archiv Nela Lisková)
Popisek: Nela Lisková, bývalá kandidátka na primátorku Ostravy

Evropa, jak ji známe a máme rádi, končí a valí se na ni černá, vraždící "mlha" se zápachem znásilňování, strachu a smrti.

Horor? Může být... Spojené státy jsou nejvyšším bezpečnostním rizikem pro celý svět. Toto zlo je jejich plánem a cílem. O tom už snad žádný průměrně inteligentní člověk nemůže pochybovat. Ano, po tomto vyjádření si vyslechnu, že jsem ruská agentka a komunistka. To je mi ovšem srdečně jedno, když nám všem jde reálně o život a naše vláda k tomu významně přispívá a jde tvrdě proti nám a to doslova přes mrtvoly, jak příznačné...  Thomas Barnett, poradce bývalého amerického ministra obrany Donalda Rumsfelda, již v roce 2002 oficiálně sdělil toto:

„Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“ Dále uvádí, že politiků, kteří se tomuto šílenému plánu postaví a budou hájit národní zájmy se americká vláda zbaví, zabijí je. Takže si můžeme být jistí tím, že jsou i naši vládní činitelé nejen uplaceni, ale rovněž ze strany americké administrativy vydírání. Neuposlechneš - zlikvidujeme tě ! Takže my všichni, kteří se proti USA stavíme jsme podle vyjádření Thomase Barnetta v přímém ohrožení života a předurčení americkou vládou k fyzické likvidaci.

Tady máme jasné vysvětlení chování našich politiků, proč se vyjadřují tak, jako by byli pod vlivem návykových látek. Jsou pod vlivem a patně je to i návykové a pro nás všechny vysoce nebezpečné. Má to řešení ? Pochopitelně, že má. Ale je nutné si, vážení občané uvědomit, že to řešení jsme my ! Nikdo jiný, jen my ! Jestliže se nepostavíme tomu, co se již řadu let plánuje, pak nemáme šanci s tím cokoli udělat. Nikdy nebyla situace tak závažná a i když si nedělám iluze, že by naše vláda, kdy jednala v náš prospěch, snažila se alespoň, aby to tak vypadalo. Ovšem o závažnosti situace svědčí skutečnost, že dnes už se veřejně vyjadřují a zcela otevřeně přiznávají na čí straně jsou a pro koho pracují. Alespoň v tom si můžeme být tedy zcela jisti. Bělobrádek nás ženy vyzývá, abychom se podvolily muslimům, Stropnický hájí zájmy USA a zločinecké organizace NATO, Babiš by nám rád prezidentoval,  protože má plnou podporu ze strany USA za plnění jejich zvrhlých plánů v naši zemi, Schwarzenberg s Dienstbierem a Šabatovou ignorují naše lidská práva a upřednostňují cikánské a muslimské menšiny a spolu s neziskovými organizacemi páchají trestnou činnost a rozvracejí s jejich pomocí stát. Proto tolik všichni z naši vlády tak podporují neziskové organizace, kterými neprůhledně protékají miliardy, které jdou následně do kapes našich politiků a jen, aby se neřeklo, tak nepatrné procento, ale opravdu jen nepatrné se vynaloží na "pomoc" potřebným, jako zastírací manévr. Pochopitelně nesmím opomenout hlavního viníka a šéfa této vládní mafie, amerického velvyslance Andrewa Schapira, kamaráda muslima Baracka Husseina  Obamy. To je mi svoloč psychopatů a tito nám vládnou ! Takže vážení občané, tímto vás vyzývám k podepsání petice  pro vyhoštění amerického velvyslance "protektora" Andrewa Schapira z naši země a za zrušení americké ambasády jednou provždy v naši zemi !  http://www.petice24.com/petice_za_referendum_o_vyhotni_velvyslance_usa_schapira#form  Nenechejme si to, co nám naše vláda ve spojení s americkou ambasádou působí již nadále líbit. Jsme v přímém ohrožení života a jsou nám diktována  nová, zvrhlá pravidla, která s těmi našimi nemají nic společného. Je nám vnucován zvrhlý a úchylný model pro výchovu našich dětí, díky kterému nelze z dětí vychovat zdravě myslící, inteligentní a slušné lidi a to je jeho účelem. Jsme manipulací médií, neustálým lhaním a překrucováním pravdivých informací uměle vmanévrovávání do rolí hlupáků a poslušných oveček s cílem bát se a nemít vlastní názor na nic. My, kteří jsme ještě schopni si vlastní úsudek vytvářet jsem vydírání a je nám vyhrožováno likvidací. Toto je pravý, reálný obraz dnešní doby. A my ho musíme  striktně odmítnout ! A nedopustit, aby v tom USA v naši zemi pokračovala a tím ohrožovala naše životy a vývoj a zdraví našich dětí. Protože podporování pedofilie, homosexuality, muslimské víry, která víru nemá a jen si vírou obhajuje ta zvěrstva a zločiny, které páchá, to je pro náš národ nepřijatelné!

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.