Luzar (KSČM): Delší dobu se ukazuje, že Babiš příliš nedbá naši podporu a zkouší naši trpělivost

02.02.2021 4:31

KSČM dochází s vládou Andreje Babiše trpělivost. Nelíbí se jí hlavně přístup předsedy vlády při současné koronavirové pandemii. "Delší dobu se ukazuje, že příliš nedbá naši podporu a zkouší naši trpělivost. A bohužel se ukazuje, že Andrej Babiš má příliš levné vládnutí," řekl na TV Nova místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar.

Luzar (KSČM): Delší dobu se ukazuje, že Babiš příliš nedbá naši podporu a zkouší naši trpělivost
Foto: KSČM
Popisek: Leo Luzar, KSČM

KSČM není spokojená s chováním vlády. Je to reakce na podmínky, které komunisté vládě předložili při hlasování o prodloužení nouzového stavu, ten aktuálně platí do 14. února. Jednalo se mimo jiné o návrat některých žáků do škol a také o otevření skiareálů. To vláda na začátku týdne připustila, ovšem na konci týdne už byla jiného názoru. Skiareály se otevírat nebudou, ty jsou přitom na hraně přežití.

"Vláda v aktuální situaci nedělá dle mého názoru to, co by dělat měla. To znamená hlavně uklidňovat veřejné mínění. A to je čím dál více roztříštěno," doplni Luzar.

Pro TN.cz se vyjádřil i předseda komunistů Vojtěch Filip. "Budeme o nesplnění dohody jednat s hnutím ANO a v pátek pak o dalších krocích bude jednat náš Výkonný výbor Ústředního výboru KSČM," řekl Filip.

Celá reportáž ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

11:17 Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

Vyjádření na CNN Prima News k jednání o důchodech, publikované na svém veřejném facebookovém profilu