Machovský (Trikolóra): Sádlo, vývod a německá Conchita Wurst

11.03.2021 12:45

Co se stane, když zasáhne soutěž o královnu krásy zběsilost politické korektnosti a šílený genderový aktivismus.

Machovský (Trikolóra): Sádlo, vývod a německá Conchita Wurst
Foto: archiv P. Machovský
Popisek: Petr Machovský

Po dlouhé době jsem si vzpomněl na Českou sodu. Nekorektní humoristický pořad vysílaný v České televize v polovině 90. let, kde se Petr Čtvrtníček nemazal vůbec s ničím. Vzpomněl jsem si na něj, když jsem sledoval na jedné z našich komerčních televizí reportáž o Miss Německo 2021.

Vítězkou se stala třiatřicetiletá svobodna matka dvou dětí. Mezi jejími konkurentkami byla dívka s vývodem, lesbická aktivistka a otylá slečna, které se i přes dobrých 30 kg nadváhy podařilo již před tím získat korunku Miss Hamburk.

Nakonec dobře, že zrušili promenádu v plavkách. Protože....vlastně nevím proč. Asi to někoho uráželo.

Možná samotnou porotu, kde zasedla např..lehce zahalená boxerka libanonského původu a jako jediný muž jakýsi aktivista LGBT, který vypadal jako proslulá Conchita Wurst. Snad jen s rozdílem, že měl vkusnější líčení a odvážnější oděv svůdně odhalující jedno rameno.

Na svém Facebooku jsem včera ráno s lehkou nadsázkou poznamenal, jestli vážně chceme vozit naše covidové pacienty do takové země. Ale ona to vlastně taková legrace není.

Anketa

Věříte léku ivermektin?

66%
7%
hlasovalo: 15207 lidí

Normální svět nám den za dnem mizí v nenávratnu. Jednou zruší název zmrzliny, protože se dotýká eskymáků. Jindy se dostane do nemilosti film nebo pohádka, protože se dotýkají původních obyvatel Ameriky. Nebo jste obviněni z rasismus, protože pečete čokoládové pusinky, (dal by se udělat takřka nekonečný seznam podobných absurdit, na kterém denně přibývají nové a nové "položky")

Když se chce, tak prakticky na všem lze najít něco, co může urážet/ponižovat/diskriminovat. A ono se chce. Ono se chce v posledních letech strašně moc.

Potom to dopadá jako na té soutěži o královnu krásy v Německu. Těžko brát souseda, kde se dějí takové nepochopitelné věci. Zdaleka přitom nejde jen o jednu soutěž. Je to trend. Trend politické korektnosti a "cancel culture", v rámci které jsou jistí jedinci s jistými názory vytlačování na okraj společnosti.

Nic proti otylým slečnám, dívkám s vývodem (musí to mít těžké), polozahaleným boxerkám libanonského původu, aktivistkám lesbické orientace a nalíčenému aktivistovi LGBT s laškovně odhaleným ramenem, ale....nebyla soutěž krásy ještě nedávno o něčem úplně jiném (kráse, ladnosti, radosti ze života)? A....nebylo to vlastně fajn a naprosto postačující?

(zdroje ZDEZDE, ZDE a ZDE)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.