Macků (KDU-ČSL): V zimě jako kluziště, v létě pro běžné druhy sportů

21.02.2020 21:32

Rada města Dačice projednala na svém třicátém sedmém zasedání, které proběhlo ve středu 5. února, výsledek zadávacího řízení s názvem „Víceúčelová plocha v areálu sportovního stadionu v Dačicích“ a schválila uzavření smlouvy o dílo s vítězným účastníkem společností BaP holding a. s. s celkovou nabídkovou cenou ve výši 13.934.084 Kč bez DPH.

Macků (KDU-ČSL): V zimě jako kluziště, v létě pro běžné druhy sportů
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Předmětem této veřejné zakázky je vybudování víceúčelového sportoviště v areálu sportovního stadionu v Dačicích s celoročním provozem. Jedná se o víceúčelovou rovnou plochu na terénu s mantinely a stožáry osvětlení. Součástí je také stavba technického zázemí, včetně garáže pro rolbu a zázemí pro obsluhu a veřejnost. Sportovní hřiště bude moci veřejnost využívat v létě i v zimě, přes den i v noci při umělém osvětlení. V zimě bude sloužit jako kluziště, v létě je využití umělého povrchu pro běžné druhy sportů – malý fotbal, florbal, futsal, volejbal, nohejbal, basketbal, tenis... Maximální prodloužení zimní sezóny zajistí příslušná technologie chlazení hrací plochy pod umělým povrchem,“ popsal připravovaný projekt dačický starosta Karel Macků.

Areál hřiště bude sloužit široké veřejnosti, školám apod. hlavně pro neorganizované rekreační sportování včetně bruslení, které naváže na velmi úspěšný projekt Děti do bruslí. Realizace akce bude probíhat od prvního května do konce listopadu letošního roku, dodal k závěru starosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…