Majerová (Trikolora): Schválili jsme Memorandum o spolupráci s SPD

17.06.2023 8:18 | Tisková zpráva

Předsednictvo Trikolory, jako nejvyšší orgán strany v období mezi republikovými sněmy, na svém dnešním jednání jednomyslně schválilo text „Memoranda o spolupráci mezi politickým hnutí Svoboda a přímá demokracie - SPD a politickou stranou Trikolora“.

Majerová (Trikolora): Schválili jsme Memorandum o spolupráci s SPD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zuzana Majerová

Trikolora je považuje realistickou cestu, jak zabránit tříštění vlasteneckých a národně orientovaných sil, a naopak jak posilovat jejich vliv na politické dění v České republice. Předsednictvo Trikolory deklaruje svou připravenost v maximální míře přispět k naplnění cílů, které k podpisu „Memoranda“ oba politické subjekty vedly, zejména k tomu, aby v následujících volbách opětovně nedošlo k propadnutí více než milionu voličských hlasů.

Spolupráci jsme si už vyzkoušeli v podzimních volbách, v nichž jsme zaznamenali nejvyšší nárůst počtu obecních zastupitelů. Velkým úspěchem také byl volební výsledek v Praze, kde jsme společně poprvé získali zastupitelské mandáty jak na celopražské radnici, tak v řadě městských částí. Předsednictvo Trikolory proto považuje další spolupráci SPD a Trikolory za logické pokračování již nastoupené cesty. Jejím výsledkem by měla být, stejně jako v loňských podzimních volbách, atraktivní nabídka pro všechny voliče, kterým záleží na prosperitě a znovunabytí suverenity České republiky.

Zároveň jasně deklarujeme, že společně uděláme vše pro to, abychom po příštích sněmovních volbách převzali vládní odpovědnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

6:03 Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu Josefa Středuly na zkrácení povinné školní d…