Majerová Zahradníková (Trikolóra): Občané nevěří a nedůvěřují skoro ničemu

14.02.2021 11:42

Komentář na facebookovém profilu k politické situaci kolem koronaviru.

Majerová Zahradníková (Trikolóra): Občané nevěří a nedůvěřují skoro ničemu
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Poslankyně a místopředsedkyně hnutí Trikolóra Zuzana Majerová Zahradníková

Chápu občany České republiky, že už po všech těch nesmyslných opatřeních, nevěří a nedůvěřují skoro ničemu. Ostatně mnozí ministři tomu jdou svými lživými vyjádřeními neustále naproti.

Tak jsem to vzala pěkně popořádku!

ZRUŠENÍ NOUZOVÉHO STAVU.

Paralýzou nutných úkonů a společnosti v důsledku zrušení NS vyhrožují již od čtvrtku. Včera se k nim připojili i někteří hejtmani...

Pokud tedy kraje a jejich vedení není schopno fungovat samostatně, je namístě ptát se, k čemu kraje vůbec máme. To, že k ničemu a měly by se zrušit, ale dávno víme!

Ano, jednu (pro vládu) zásadní věc bez nouzového stavu opravdu dělat nelze. Zadávat spřáteleným firmám zakázky bez výběrového řízení. Že by zde byl zakopaný pes? Odpovězte si sami, protože jinak lze opravdu téměř vše.

NS A OPATŘENÍ ZDE.

Ministr vnitra Hamáček zase strašil už v říjnu, že budou v ulicích mrazáky na mrtvoly. V posledních dnech zase vyhrožoval, že bez NS se vše zhroutí...

A ejhle. Vláda a armáda mohou podle informací médií nadále pomáhat v nemocnicích. To samé platí i pro většinu dalších opatření.

ČLÁNEK ZDE.

Buď má tedy Hamáček slabé nervy a v každé stresové situaci začne panikařit, nebo vědomě lže, aby dosáhl svého. Obojí je s vykonáváním funkce ministra vnitra neslučitelné. 

Ministr zdravotnictví Blatný zase neustále straší, že už v nemocnicích není prostor pro ošetřování pacientů. Předevčírem např tvrdil, že v nemocnici v Hradci Králové leží pacienti na chodbě.

Byla to jasná lež, kterou musela vyvracet samotná nemocnice. 

ČLÁNEK ZDE.

VOLNÉ KAPACITY LŮŽEK A PŘÍSTROJŮ ZDE.

Takových situací by se našlo bohužel mnohem víc. A tato vláda má tu drzost neustále hledat viníky mezi lidmi, rozdělovat cíleně společnost a svádět své přehmaty na druhé? A tato vláda bude vykládat cosi o šíření nepravdivých tvrzení mezi lidmi?

To jsou tedy ti praví!

Můžou se potom pánové Babiš, Blatný, Hamáček a spol. divit tomu, že jim naslouchá stále méně lidí? Vybrali si jako "přesvědčovací nástroje" strašení, vyhrožování a lhaní...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

14:07 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k čtvrtečnímu projevu maďarského premiéra Viktora Orb…