Malačka (ČSSD): Zdravé město Znojmo má nový web

19.12.2021 18:41

Webové stránky projektu Zdravé město Znojmo má zcela nový a moderní vzhled.

Malačka (ČSSD): Zdravé město Znojmo má nový web
Foto: Facebook
Popisek: Jakub Malačka

„Web si úpravu opravdu zasloužil. Vzhledem kopíruje nové webové stránky města Znojma, které byly oceněny třetím místem v kategorii měst v soutěži Zlatý erb o nejlepší webové stránky 2021. Zůstala mu ale jeho specifická zelená barva, která k tomuto projektu neodmyslitelně patří,“ říká starosta Jakub Malačka, který zaštiťuje projekt Zdravé město Znojmo ZDE.

Web obsahuje nejen informace o projektu Zdravé město Znojmo, ale také webové stránky participativního rozpočtování Tvoříme Znojmo www.tvorimeznojmo.cz a projektu Rodina Okurkova ZDE. Návštěvníci zde mimo jiné najdou také ucelené informace ke stavbě krytého bazénu, pořádání osvětových kampaní jako jsou Dny zdraví, Den bez aut atd.

„Web byl založen před 8 lety společně se vstupem do projektu Zdravé město a už opravdu potřeboval modernizaci. Věřím, že se na novém webu bude veřejnost lépe orientovat a že se jim nový a moderní vzhled bude líbit. Web je také plně responzivní, lze jej pohodlně prohlížet na mobilních telefonech,“ říká starosta Jakub Malačka.

Web je nyní rozdělen dlaždicově tematicky na kategorie jako Zdravé město Znojmo, Tvoříme Znojmo, Rodina Okurkova, Akce, Projekt krytého bazénu či důležité dokumenty, týkající se projektu.

V další části webu se nachází sekce Aktuálně Zdravé město Znojmo a Aktuálně Tvoříme Znojmo, které obsahují tiskové zprávy týkající se těchto projektů. Následují odkazy na sociální sítě a kontakty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…