Malý (TSS): 76 pohlaví není očividně schopno řídit Českou poštu

16.09.2021 9:09

Tedy upřímně, Česká pošta dlouhodobě za moc nestojí. Spíš za nic. S ohledem na dlouhodobé ztráty měnící se ředitelé berou statisícové odměny a zaměstnanci almužnu. Letos ale přišel zásadní zlom.

Malý (TSS): 76 pohlaví není očividně schopno řídit Českou poštu
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Od chvíle, kdy Česká pošta začala podporovat LGBTQ, netrpělivě čekám, kdy přebarví vozový park z našich daní duhovými barvami. Stejně tak netrpělivě čekám na objednané zásilky, vždy jde o „balík do ruky“. Ač vždy zaplatím poplatek za balík do ruky, téměř nikdy jej nedostanu a musím pro něj na poštu s lživým konstatováním že jsem o to požádal. Vždy mi v souvislosti s tím přijde milá zpráva emailem a i SMS, zřejmě tak bylo rozhodnuto po poradě vedení (obrázek vpravo):

Velmi „milé“ je, když čekáte důležitý balík, pošta vám pošle mail i SMS že bude „dnes“ doručen“ a po dvaceti minutách pošle SMS a email, že jej z „technických důvodů“ doručit nemůže. Tohle mi naše drahá LGBTQ pošta před čtrnácti dny udělala 4x za týden. Takže člověk si vezme odpoledne volno z práce a čeká na balík jako idiot. A ono nic. Inu, zřejmě nějakou dobu trvá, než jedno z těch 76 pohlaví předá balík tomu druhému a pak ho to sedmdesáté šesté doručí. Jinak si to vysvětlit neumím.

Náš stát dotuje z našich daní Českou poštu, zaměstnancům platí almužnu, řediteli statisícové odměny a plat za ztrátu (asi že není ještě vyšší), k tomu z té ztráty financuje podporu 76 pohlaví. To jeden nevymyslí. Za Karla IV lidi za takovéto podnikání máčeli ve Vltavě, vázali k pranýři, nebo jim dokonce sekali prsty a ruce. My je platíme z našich daní. Asi to tehdy fungovalo vše líp i díky tomu, že neztráceli čas pochody Prague Pride po Karlově mostě a věnovali se lidu dělnému a pracovitému, zloděje nepouštěli do politiky, ale zavírali.

Někdy bych se k té době vrátil. Měla své kouzlo a okna radnic byla dostatečně vysoko. To sekání prstů bych ale vynechal. Jak to vidíte vy?

Je třeba tenhle balast zastavit, proto přijďte k volbám. Společně to dáme, 8. října volte 8 a pokud volíte v Praze a máte ke mně důvěru, budu si vážit vašeho případného preferenčního hlasu. Zde je můj životopis.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.