Malý (TSS): 76 pohlaví není očividně schopno řídit Českou poštu

16.09.2021 9:09

Tedy upřímně, Česká pošta dlouhodobě za moc nestojí. Spíš za nic. S ohledem na dlouhodobé ztráty měnící se ředitelé berou statisícové odměny a zaměstnanci almužnu. Letos ale přišel zásadní zlom.

Malý (TSS): 76 pohlaví není očividně schopno řídit Českou poštu
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Od chvíle, kdy Česká pošta začala podporovat LGBTQ, netrpělivě čekám, kdy přebarví vozový park z našich daní duhovými barvami. Stejně tak netrpělivě čekám na objednané zásilky, vždy jde o „balík do ruky“. Ač vždy zaplatím poplatek za balík do ruky, téměř nikdy jej nedostanu a musím pro něj na poštu s lživým konstatováním že jsem o to požádal. Vždy mi v souvislosti s tím přijde milá zpráva emailem a i SMS, zřejmě tak bylo rozhodnuto po poradě vedení (obrázek vpravo):

Velmi „milé“ je, když čekáte důležitý balík, pošta vám pošle mail i SMS že bude „dnes“ doručen“ a po dvaceti minutách pošle SMS a email, že jej z „technických důvodů“ doručit nemůže. Tohle mi naše drahá LGBTQ pošta před čtrnácti dny udělala 4x za týden. Takže člověk si vezme odpoledne volno z práce a čeká na balík jako idiot. A ono nic. Inu, zřejmě nějakou dobu trvá, než jedno z těch 76 pohlaví předá balík tomu druhému a pak ho to sedmdesáté šesté doručí. Jinak si to vysvětlit neumím.

Náš stát dotuje z našich daní Českou poštu, zaměstnancům platí almužnu, řediteli statisícové odměny a plat za ztrátu (asi že není ještě vyšší), k tomu z té ztráty financuje podporu 76 pohlaví. To jeden nevymyslí. Za Karla IV lidi za takovéto podnikání máčeli ve Vltavě, vázali k pranýři, nebo jim dokonce sekali prsty a ruce. My je platíme z našich daní. Asi to tehdy fungovalo vše líp i díky tomu, že neztráceli čas pochody Prague Pride po Karlově mostě a věnovali se lidu dělnému a pracovitému, zloděje nepouštěli do politiky, ale zavírali.

Někdy bych se k té době vrátil. Měla své kouzlo a okna radnic byla dostatečně vysoko. To sekání prstů bych ale vynechal. Jak to vidíte vy?

Je třeba tenhle balast zastavit, proto přijďte k volbám. Společně to dáme, 8. října volte 8 a pokud volíte v Praze a máte ke mně důvěru, budu si vážit vašeho případného preferenčního hlasu. Zde je můj životopis.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…