Malý (TSS): Hana Lipovská prohrála na celé čáře, a navíc "zradila"

27.07.2021 10:07 | Komentář

Absolutně pošlapala vše, co dosud vykonala, co dosud říkala. Plivla do tváře všem, kteří udělali pro to, aby se stala členkou Rady, maximum, stejně tak plivla do tváře všem, co jí drželi palce a vkládali do ní naděje, že se ČT konečně změní.

Malý (TSS): Hana Lipovská prohrála na celé čáře, a navíc "zradila"
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Nikdy jsem si nemyslel, že budu mít důvod něco takového napsat. Vždy jsem považoval Hanu Lipovskou především za velmi slušného, věřícího a skromného člověka. Hana Lipovská ukázala vstupem do politiky, navíc s ohledem na subjekt, tedy Volný blok, který bude v Pardubicích reprezentovat, čemu dává přednost. Bohužel, dala přednost řvaní ulice před demokracií, hulvátství před slušností, výkřikům před kvalitním programem, demagogii před podloženou argumentací. 

Nepochopila to hlavní, že je jen nástroj pro to, aby se někdo udržel ve Sněmovně a někdo jiný se do ní dostal na xtý pokus. Hana Lipovská je nepostradatelná v Radě, na ulici nepatří. Pochopitelně, na své rozhodnutí má právo, jen by si měla uvědomit, že zklamala důvěru milionů lidí. Nevím, zda a nakolik podlehla kouzlu paní Bobošíkové, podle mého subjektivního názoru se nechala dětinsky ovlivnit. Ještě má čas to zastavit a vzít zpět.

Přeji Haně Lipovské, aby našla včas cestu vrátit se tam, kde byla, aby opět našla své dnes ztracené já.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…