Malý (Trikolora): Hezké svátky všem…

24.12.2021 21:43

Jsou svátky, Vánoce a v tomto období k sobě lidé mívají blíž. Prosím, zkusme alespoň ty tři dny, které nás čekají, prožít bez politiky, či hádek na sociálních sítích o očkování. I když je špatná doba, máme se lépe než mnozí ostatní. Važme si toho.

Malý (Trikolora): Hezké svátky všem…
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Přeji vám všem a vašim blízkým klidné a spokojené prožití Vánoc ve zdraví. Těm z vás, kteří jste sami přeji, aby tyto dny zvládli a pokud by vám bylo smutno, nebo dokonce těžko, ozvěte se někomu relativně blízkému, kdo Vám pomůže zvládnou tyto dny. Ostatním - pokud je ve vašem okolí někdo sám, zkuste jej oslovit, jestli něco nepotřebuje. Pozvěte jej třeba na kafe, nebo i klidně k štědrovečernímu stolu.

Vždyť v mnohých rodinách je tradicí, že u štědrovečerního stolu je talíř navíc, tak proč jej nenaplnit. V Novém roce přeji všem jen to nejlepší, klid, zdraví, spokojenost, radost ze života a ekonomickou stabilitu. Přeji všem, aby po zdravotní i ekonomické stránce zvládli úskalí, které nám všem přinesl Covid. A nám všem přeji, aby tady ani blízko nebyla Válka. Ještě jednou, klidné a pohodové svátky všem.

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …