Maříková (SPD): Porodnost v islámských a afrických zemích zhoršuje klima

18.07.2017 10:58

Vládnoucí elity přišly na to, jak snížit už tak nízkou porodnost ve vyspělých zemích Evropy. Nemít děti je prý nejlepší cesta, jak zpomalit změny klimatu.

Maříková (SPD): Porodnost v islámských a afrických zemích zhoršuje klima
Foto: Facebook Karly Maříkové
Popisek: Karla Maříková

Česká média obletěl výzkum vytvořený švédskou univerzitou v Lundu, který měl zmapovat jaký druh činností, respektive jaká omezení, mohou nejlépe „zlepšit život na Zemi“. Studie ukázala, že nemít děti je nejlepší cesta, jak zpomalit změny klimatu.

Průměrná porodnost v Evropské unii je 1,58 dítěte na jednu ženu. Aby velikost populace zůstala stabilní, měla by podle statistik žena porodit v průměru 2,1 dětí. Pokud je míra porodnosti pod 2 děti, hovoří se o vymírání populace.

A jak jsou na tom jednotlivé státy Evropy? Francouzky porodí v průměru 1,96 dětí na jednu ženu, Italky 1,92, Portugalky 1,31, Španělky a Řekyně 1,33 a Češky 1,4 dítěte. Češky porodí 2% všech dětí co se v EU narodí. Z toho jasně plyne, že Evropané by se naopak množit měli, aby původní obyvatelé Evropy nevymřeli.

Naopak vysoká porodnost je v Africe a v islámských zemích? Afrika je oblast s nejvyšším populačním přírůstkem obyvatelstva, ten je v současnosti 2,3%. Podle projekcí by měla africká populace v roce 2050 dosahovat zhruba dvojnásobku současného počtu tj. 1,969 miliardy. 83% africké populace zahrnuje oblast Subsaharské Afriky.

Jedna z největších porodností je v islámském světě. Porodnost zde je 6,4 dětí na jednu ženu. Největší je už jen Somálsku a to 6,6 dětí, v Afghánistánu tomu je 6,1 dětí v průměru na jednu ženu.

Pokud je studie o vlivu na změnu klimatu pravdivá, pak na vině zhoršujícího klimatu je africký kontinent a islámské státy. Možná, že by se do těchto zemích místo zbraní měla vozit antikoncepce spolu s osvětou, jen si nejsem zcela jistá, zda by to bylo k něčemu platné vzhledem ke snižující intelektuální kapacitě, která je důsledkem muslimských příbuzenských manželství. Dle výzkumu mají děti z příbuzenských manželství nižší IQ o 10 až 16 bodů a sociální schopnosti se u nich vyvíjejí pomaleji. Křížení mezi příbuznými se nejčastěji děje v Súdánu, Saudské Arábii, Iráku, Kuvajtu, Jordánsku, Kataru a Arabských Emirátech.

Jen diletant může chtít snižovat už tak nízkou porodnost ve vyspělých zemích, nebo že by to byl záměr zlikvidovat původní obyvatelé Evropy a nahradit je nízkointelektuálními vetřelci z Afriky, kteří budou poslušné loutky Bruselu? Vetřelcem je každý, kdo se vetřel někam, kam nepatří. Může to být člověk, stejně jako živočich nebo rostlina. My tu imigranty nechceme, tak jsou to vetřelci.

Evropská unie chce vymýtit mýval, nosála, vránu nebo některé druhy raků a želv a nařídila jejich eliminaci. Podle EU tyto zvířata nejsou v Evropě původními druhy a tak jako invazivní vetřelci, kteří škodí přirozené biodiverzitě musí být vyhubeni. Afričtí imigranti také nejsou původní živočišný druh Evropy, a tak jako invazivní vetřelci nám budou škodit, to EU nevadí?

Podle zákona nesmějí neočkované české děti do mateřských školek, na dětské tábory ani na školy v přírodě. Za porušení tohoto nařízení hrozí ředitelům škol či pořadatelům táborů až půlmilionová pokuta. To že imigranti nejsou očkovaní, přicházejí s nejrůznějšími infekčními nemocemi a jsou zařazovány do škol a školek mezi naše děti nikomu nevadí?

Z jedné strany slyšíme jak porodnost v Evropě klesá a musíme ji nahradit imigranty jinak Evropa vymře a z druhé strany čteme, že jedinou možností jak mohou vyspělé státy pomoci zpomalit změnu klimatu je nemít děti. Nepřijde vám to trošku postavené na hlavičku? Kdo má záměr vyhubit původní obyvatele Evropy? Tohle vše ukazuje na to, že imigrace je strategický politický projekt vládnoucích elit, který má za cíl sjednocení kontinentu a vytvoření nové společnosti a nového člověka.

Británie, Francie, Německo je už ztraceno. My máme poslední šanci letos v říjnových volbách vzít vše do svých rukou, vystoupit z nebezpečného utopického projektu EU, který chce zlikvidovat národy. Každý stát si musí svou národnost zachovat a to pod taktovkou Bruselu není možné. Nenechme se oblbovat korupčními dotacemi a vydírat slovy o soucitu a solidaritě. Jde o to zda svůj osud vezme do svých rukou nebo ho odevzdáme vládnoucím elitám a ztratíme právo se sami rozhodovat.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

8:09 Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu strany ke zmírnění normy Euro 7