Maříková (SPD): Zvrácená ideologie islám

10.02.2017 5:31

Islám, zvrácená ideologie založena začátkem 7. století mužem jehož činy můžeme přirovnat k dnešnímu Islámskému státu.

Maříková (SPD): Zvrácená ideologie islám
Foto: Facebook Karly Maříkové
Popisek: Karla Maříková

Slovo islám znamená podrobení nebo odevzdání. Zakladatelem islámu byl začátkem 7 století arabský obchodník, prorok, válečník a politik Mohamed, kterému bůh prý zjevil Korán. Dnes bychom o takovém člověku řekli, že má halucinace. Však zkuste přijít k lékaři a říci mu, že jste měli zjevení, pravděpodobně skončíte na nejbližší psychiatrické ambulanci.

Mohamed, kterého muslimové vidí jako dokonalého muže vedl násilnické boje, při kterých byli nevěřící a nesympatizanti islámu vražděni, zotročování a ženy znásilňovány. Toto chování můžeme srovnat s chováním dnešního Islámského státu.

Sám Mohamed měl několik manželek vč. otrokyň. Ve svých padesáti letech požádal svého přítele o jeho šestiletou dceru, a když ji bylo 9 let naplnil manželství. V současnosti bychom ve vyspělých státech takového člověka stíhali za pohlavní zneužití a byl by označen pedofilem. Podotýkám, že ve vyspělých státech, jelikož správný muslim žije co nejpřesněji podle Mohameda a jen v Saudské Arábii je ročně provdáno více jak 3000 dívek ve věku 9 let za muže starší o více jak 20 let. Tato země je opravdu ráj na zemi pro pedofily a tyrany, protože ve které zemi můžete beztrestně provozovat sex s dítětem nebo mlátit manželku. Není divu, že islám je tak zvrácený, jelikož ho založil nemocný člověk.

Podle islámského práva šaria, je ale otroctví, sex s dětmi, bití manželky, potrestání znásilněné atd. v pořádku. S odvoláním na Mohameda jsou tak muslimům umožněny i právě zmíněné sňatky s holčičkami.

To, že máme zcela jiný pohled na život než muslimové není třeba vysvětlovat. Pro Evropu je zcela normální a v souladu s deklarací práv, že všichni lidé bez ohledu na rasu, náboženské vyznání nebo pohlaví, mají právo na život, svobodu, osobní bezpečnost a ochranu před zotročením, mučením a ponižujícím zacházením. Islámská ideologie je spolu s naším životem neslučitelná, není v ní nic na čem bychom se shodli s naší civilizací a proto mě udivuje, že země jako Dánsko akceptuje sňatky s ještě dětmi. Místo toho, aby se vyspělé státy nejen Evropy, ale celého světa semkly proti ideologii, která porušuje lidská práva, tak jim ustupujeme a vycházíme vstříc.

Všechny bohaté arabské země by bez peněz z ropy byly pouze pískoviště a obyvatelé těchto zemí by stále žili jako tehdy za Mohameda v 7.století. Kdyby nebylo těchto peněz nestála by nikde mimo arabskou zemi jediná mešita. Muslimové neprošli žádným vývojem, ale co se naučili velice dobře je šířit džihád pomocí peněz. Džihád je pro všechny muslimy povinností a je věčný a neustane dokud se poslední nevěřící nepodrobí islámu.

Pokud nejen Evropa bude nadále slepá a prodejná, pak zde nebude místo pro nás, jelikož islám se budou plíživě rozpínat a až zde bude dostatečné množství muslimů, což při porodnosti muslimských žen je otázka pár let, tak získají moc nad Evropou. Nebude zde místo pro nevěřící a křesťany a dopadneme jako v Iráku, který míval vždy křesťanskou většinu.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.