Mašek (ANO): Nespokojený občan není synonymum pro ruského švába

23.11.2022 20:04 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k "největšímu bojovníkovi" proti Rusku, k ministru vnitra Vítu Rakušanovi a jeho hnutí STAN.

Mašek (ANO): Nespokojený občan není synonymum pro ruského švába
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Zdravím všechny,

a už tu zase řádí neziskovky a určují kdo je "echt" bojovník. Podle analýzy neziskové organizace Evropské hodnoty je náš ministr vnitra Vít Rakušan "největší bojovník" proti Rusku. To je ta neziskovka, co ji vede ten pan Janda? Nesponzoruje ji náhodou Ministerstvo vnitra?

Odpusťte si prosím, tu lacinou propagandu.

Níže si popíšeme, pane Rakušane, jak ten váš STAN bojuje proti Rusku.

Pamatujete si na pana Michalika? Budiž mu země lehká. Ale musíme ho zmínit. Odstartoval totiž sérii problémů hnutí STAN, které by v normálním světě vedly, pokud ne k odstoupení celého hnutí z koaliční vlády, tak jistě jeho předsedy z pozice silového ministra vnitra.

Vyvstává otázka. Pan Michalík, jako první místo předseda STANu, nebyl on i sponzor STANu?

Jedeme dál … je to zajímavé.

Pan Michalik byl považován za vlivného hráče v energetickém průmyslu, mimo jiné vlastnil velké solární elektrárny. Dne 18. dubna roku 2006 se začala psát historie společnosti Rodvinov Solar Energy, s.r.o. (dále Rodvinov). Na jejím vzniku se podílely dvě entity. Jednak fyzická osoba jménem Sergey Skutelnikov, a potom společnost P.M.Sp, s.r.o. Tu ovládal Nikolay Karpukhin a jednatele mu dělal výše uvedený Skutelnikov.

Smutné na tom je, že za předpokladu, že pokud má tato společnost garantovanou výkupní cenu na dvacet let dopředu, tak by si Michalik za toto období jako solární baron přišel na dotacích v rámci podpory OTE (tedy od nás všech) na více než 400 milionů korun, a to pouze z elektrárny Rodvinov.

Tak se budeme bavit teda v tónině kterou vedete?

Ptám se tedy?

Nejsou to náhodou RUSOVÉ?

Špičky STANu byly úzce napojené na RUSKO?

Můžete vyloučit napojení financování STANu z RUSKA cestou zmíněných firem a osob?

Rozdíl mezi námi je ten, že jakákoli země není můj nepřítel. Nepřátelé mohou být jenom individua nebo lidé kteří země ovládají. Tak to je.

Mimochodem 2. září 2022 nám Rusko poslalo palivo do jaderných elektráren.

Už jste ho vrátili, když ty Rusy tak nenávidíte?

To je divné, dosud nám posílají palivo do elektráren a my je odebíráme, a to i přes to, že máme ve vládě takové "ideologické aktivisty".

Vy si strašně rád pletete projevy nespokojenosti voličů s kroky současné vlády s projevy podpory Ruska. To jsou opravdu ale dva odlišné postoje. Nespokojený občan není synonymum pro ruského švába!

Občané jen vnímají, že vláda nedostatečně pracuje v jejich prospěch.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce