Mašek (ANO): Rakušan? Nenávist k lidem, kteří mají jiný názor

11.07.2022 11:38 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k ministru vnitra Rakušanovi.

Mašek (ANO): Rakušan? Nenávist k lidem, kteří mají jiný názor
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Co mají společného komunistický ministr kultury Václav Kopecký a současný ministr vnitra Vít Rakušan?

  • nenávist k lidem, kteří mají jiný názor
  • Václav Kopecký to praktikoval jako ministr kultury a informací v 50. letech za komunistické vlády v autoritativním režimu a bojoval proti západním imperialistům a americkým broukům (mandelinkám)
  • Rakušan to jako ministr vnitra praktikuje nyní s odstupem 70 let, v režimu, který jsme dosud považovali za demokratický. Dal razítko pod rozkaz k boji proti dezinformátorům a proruským švábům. To se opravdu zbláznil? Proruským švábem myslíte občana české republiky, který má jiný názor než vy, pane ministře?
  • Rakušan dlouhodobě obhajuje zavedení cenzury v Česku a zákaz médií, který byl v Evropském prostorou bezprecedentní. Žádná jiná země si nedovolila k médiím to, co tato vláda na konci března a v dubnu.
  • co naši němečtí sousedé, nebylo by to na dostíhání členů vlády, když chtějí zajistit dostatek plynu občanům a firmám již na tuto zimu a požádali Kanadu o navrácení opravených čerpadel plynu Rusku?
  • svým rozkazem jste rozebral NCOZ, která už nyní je v podstavu 150 lidí a rozhodl o vyvedení dalších 150 policistů do nových útvarů zaměřených na terorismus, dezinformace, kybernetické hrozby a vámi zmíněné šváby.
  • logicky se tak oslabí kapacity "rozprášení týmů" pro řešení korupčních kauz a organizovaného zločinu, tedy i pro došetření zločinného spolčení hnutí STAN
  • taky tam cítíte ten střet zájmů omlouvám se "jako prase"

Nedělejte už další ostudu a odstupte. Je zvláštní, že vaše pojetí demokracie s implementací osvědčených stalinistickými prvků toleruje jak KDU-ČSL, tak i ODS. Za sebe říkám, že se chováte úplně stejně jako svého času politruci.

A na to není není nikdo zvědavej.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy