Mašek (ANO): Už narážíme na opravdové dno

13.03.2024 16:21 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pirátskému aktivismu a kriminalizaci protivníků

Mašek (ANO): Už narážíme na opravdové dno
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

„Česko-slovenské vztahy narušil Matovič, Fiala je teď ničí úplně. Tohle je mezinárodní politika, ne dětské hřiště. Tam možná platí, že chová-li se někdo špatně, přestanete se s ním bavit,“ okomentoval v týdnu kroky vlády Babiš. Ministr zahraničí České republiky Jan Lipavský (Pirát): „Andrej Babiš svými výroky ohrožuje bezpečnost České republiky.”

Anketa

Vzpomínáte na prezidenta Billa Clintona v dobrém?

6%
88%
hlasovalo: 15689 lidí

Zdá se, že nás potápějí Piráti do éry, kde kdo není s námi, je automaticky proti nám. Zdá se, že nás potápějí do éry, kde, kdo není s námi bude kriminalizován! Tak se chystejte, přátelé, na časy, kdy bude opozice novým undergroundem!

Každý, kdo se odváží mít vlastní názor, bude zařazen do speciální kartotéky! Kdo zašeptá "mír", bude brzy slyšet "půjdete s námi"! Kdo i jen pomyslí na řešení problémů prostřednictvím OSN, bude považován za proruskou štěnici! A když někdo nahlas pronese "jednání" místo "války", připravte se, že bude obviněn, a jak výše pan ministr naznačil, kriminalizován.

Všichni víme, že nejhorší byli vždy aktivní svazáci a agilní kádrováci. Aktivní svazáci a agilní kádrováci se proměnili v digitální piráty. Kde je svoboda slova? To už narážíme na opravdové dno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …