Mašek (ANO): Vyvrcholení mojí celoživotní práce

09.10.2020 14:05

Komentář na facebookovém profilu k druhému kolu senátních voleb

Mašek (ANO): Vyvrcholení mojí celoživotní práce
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Zdravím všechny, přátelé,

Dnes nastal den D, pro mě jsou volby vyvrcholením mojí celoživotní práce. A už se fakt těším, až to bude za námi. Byl bych rád, kdybyste druhému kolu senátních voleb věnovali svou pozornost a prosím, zvažte možnost dát mi svůj hlas.

Senát a potažmo celý parlament v dnešní době, kdy je náš právní řád zaplevelený nadmírou předpisů, vyhlášek a norem, podle mě nepotřebuje další právníky, natožpak realitní developery. Právníci dnes často vydělávají na tom, že se v té legislativní džungli lidé nevyznají. To je potřeba změnit.

V Senátu mají zasedat zkušení lidé z různých oblastí, kterým se mají věnovat ve výborech. A výsledkem práce musí být srozumitelné a férové zákony pro lidi.

Mám v oblasti zdravotnictví, bezpečnosti a dopravy spoustu zkušeností a kontaktů. Vím, na koho se obrátit, abych mohl efektivně zasáhnout a z pozice senátora pomoct našemu regionu. Ne, nikdy jsem u soudu neobhajoval zločince, ale o to víc si zakládám na tom, že mám i z hlediska své předchozí profesní dráhy naprosto čisté svědomí. Ani v kampani jsem neměl potřebu politikařit nebo dávat miliony na sebepropagaci. Jsou za mnou činy, ne gesta nebo sliby. Věřím, že si voliči vyberou správně.

Dnes a zítra rozhodnete, je to jen na Vás.

S úctou ke všem

MUDr. Jiří Mašek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.