Matějka (SNČR): Dokument o Evropské unii, který změní váš pohled na Brusel

22.03.2019 11:17

Dnes bude světová premiéra dokumentu s všeříkajícím názvem Pryč z EU. Jedná se o takový velký dokumentářní speciál, který by se měl líbit každé české televizi, protože by konečně znamenal vyváženou debatu o tom, jak se změnil náš život s Bruselem.

Matějka (SNČR): Dokument o Evropské unii, který změní váš pohled na Brusel
Foto: archiv F. Matějka
Popisek: František Matějka, předseda Strany nezávislosti ČR

Když jsme do EU v roce 2004 vstupovali, vítali nás do rodiny. Slibovali nám volný pohyb zboží, osob, služeb a kapitálu. Říkali, že za pár let bude naše životní úroveň jako na západě. Jenže místo toho přišla Lisabonská smlouva a stále nesmyslnější směrnice, normy, zákazy a nařízení, proti nimž se nemůžeme bránit. Po patnácti letech nadějí a zklamání nás mocní odsoudili do role občanů druhé kategorie. Taková je současná Evropská unie. A právě takovou, pravdivou, bez příkras, růžových brýlí a falešných pozlátek ji ukazuje nový strhující dokument  Stanislava Brunclíka vyrobený v Centru nezávislosti.

Světovou premiéru dokumentu s názvem Pryč z EU jste mohli vidět 21. března 2019 v divadle Image Theatre. Trailer k filmu najdete například ZDE.

O filmu diskutovali autor Stanislav Brunclík a lidé, kteří ve filmu vystupují, například předseda Strany nezávislosti České republiky František Matějka, nebo podnikatel Jakub Janda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.