Matějka (Svobodní): Nesouhlasím s policejními kontrolami u Pražského hradu

20.08.2016 19:30

S opatřeními Pražského hradu ve věci policejních kontrol a prohlídek u vstupu nesouhlasím ze dvou důvodů.

Matějka (Svobodní): Nesouhlasím s policejními kontrolami u Pražského hradu
Foto: facebook
Popisek: František Matějka

Zaprvé tím vytvořili uvnitř České republiky obrovskou oblast bez možnosti nosit legálně drženou zbraň netrestanými a bezúhonnými občany pro ochranu života a zdraví, přičemž právě takové oblasti jsou ve světě cílem masakrů, neboť útočník už dopředu ví, že případný odpor byl eliminován.

Zadruhé tím docílili stavu, kdy v České republice pravděpodobně nenajdete lepší místo s dostatečnou světovou publicitou pro spáchání teroristického útoku, než je dav lidí z celého světa před vstupem na Pražský hrad.

Bez povšimnutí by neměla zůstat skutečnost, že tato plošná perzekuce je důsledkem selhání policistů a vojáků, kteří si nechali ukrást z Pražského hradu jeden ze státních symbolů a vyměnit ho za červené trenky. Nepřispěl jsem ani k této akci, ani k terorismu. Přesto se jako netrestaný a bezúhonný občan České republiky, který v souladu se zákonem nosí zbraň pro ochranu života a zdraví zdaleka nejen svého, na Pražský hrad za těchto podmínek už asi nepodívám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie