Maxová (ANO): Domy mají sloužit lidem, ne chátrat bez užitku

23.09.2017 13:49

Z facebookového profilu

Maxová (ANO): Domy mají sloužit lidem, ne chátrat bez užitku
Foto: Archiv
Popisek: Radka Maxová

Slibuji, že udělám všechno pro to, abychom starým vojenským areálům a opuštěným továrnám vdechli nový život. Našemu kraji v tom ale musí pomoct stát. A proto kandiduji ve volbách.

Vezměte si třeba Tábor. Je neuvěřitelné, že po všech těch letech, co ho opustila armáda, stále chodíme kolem zchátralých vojenských kasáren a cvičišť. Já podpořím každý smysluplný projekt, který nejen tyto budovy opraví, ale taky je využije ve prospěch lidí z našeho kraje.

Nebo případ Větřní, to je místo, které nejen turisti, ale i místní chápou jako periférii Českého Krumlova - města zapsaného na seznamu UNESCO. Donedávna tady jela velkovýrobna papíru. Po jejím zrušení se Větřní proměnilo skoro v “město duchů”: obrovská nezaměstnanost, nedostatečné vzdělání, dlouhodobě neřešené problémy s nepřizpůsobivými a vyloučenými skupinami obyvatel.

Chci vám říct, že budu usilovat, aby problémy, které tohle místo má, se řešily od podlahy a na republikové úrovni. Pokud se mnou souhlasíte, prosím podpořte mě ve volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

17:17 David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o údajných ambicích francouzského prezidenta Macrona…