Ministr Hamáček: Podle hlášení z terénu od policie drtivá většina lidí respektuje opatření. Děkuji za to

04.03.2021 13:08

V záplavě špatných zpráv alespoň něco pozitivního. Ukazuje se, že protiepidemická opatření dodržujete. A my vám za to moc děkujeme!

Ministr Hamáček: Podle hlášení z terénu od policie drtivá většina lidí respektuje opatření. Děkuji za to
Foto: repro Facebook
Popisek: Předseda ČSSD Jan Hamáček

Je to hrozně důležité, protože čísla z krajských nemocnic jsou alarmující. Věříme, že pokud to společně vydržíme tři týdny, tak se to zásadně projeví na epidemiologické situaci. Chceme také poděkovat všem policistům, vojákům nebo celníkům, kteří tuto nepříjemnou, ale nutnou práci vykonávají. Není to lehké, ani příjemné, ale věříme vám!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.