Ministr Mládek a poslanec Velebný se seznámili s provozem tří firem na Bruntálsku

20.09.2016 18:19

Na Bruntálsko zavítal ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, kterého doprovodil poslanec Ladislav Velebný. Společně tak navštívili tři firmy v regionu – v Břidličné, Vrbně pod Pradědem a Krnově.

Ministr Mládek a poslanec Velebný se seznámili s provozem tří firem na Bruntálsku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek

V pondělí 19. září 2016 čekala ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka, kterého doprovodil poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný, návštěva tří podniků na Bruntálsku. V 10 hodin zavítali do společnosti Al-invest Břidličná a.s., která je významným evropským a největším tuzemským výrobcem obalových materiálů a válcovaných polotovarů z hliníku.

Během cesty do Vrbna pod Pradědem se ministr s poslancem setkali se starostkami Ludvíkova Danou Selingerovou a Karlovy Studánky Radkou Chudovou. Po půl druhé odpoledne delegace navštívila vrbenský podnik Husquarna Manufacturing CZ s.r.o., kde si prohlédla výrobnu plastických hmot a setkala se se zástupci odborové organizace.

Ministr Mládek a poslanec Velebný v 16 hodin pak navštívili průmyslovou zónu Krnov – Červený dvůr, kde je čekala návštěva firmy Erdrich Umformtechnik s.r.o., která je zaměřená na kovoobrábění a zabývá se výrobou kovových součástek do automobilového průmyslu. Součástí návštěvy bylo také jednání o další etapě rozšíření zdejší průmyslové zóny.

Delegaci během dne doprovodili zastupitelé Moravskoslezského kraje Helena Kudelová a Jaroslav Kala a místostarosta Krnova Michal Brunclík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.