Ministr Válek: Sdělil jsem budoucímu řediteli, že má představa je velmi jasná

28.03.2022 14:33 | Tisková zpráva

Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek se na základě doporučení výběrové komise rozhodl jmenovat k 1. dubnu ředitelem Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Jana Votavu.

Ministr Válek: Sdělil jsem budoucímu řediteli, že má představa je velmi jasná
Foto: Reprofoto: ČT24
Popisek: Vlastimil Válek

MUDr. Jan Votava, MBA je dlouholetým zaměstnancem Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, v posledních letech působil jako náměstek pro léčebnou péči. I s ohledem na tento fakt pan ministr na osobním jednání sdělil vítězi výběrového řízení svoji představu o řízení organizace.

„Sdělil jsem budoucímu panu řediteli, že má představa je velmi jasná. Chci, aby byly ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady nastaveny jasné řídicí struktury. Předpokládám, že pan ředitel provede revizi v managementu organizace a obklopí se spolupracovníky, kteří mu pomohou realizovat jeho úkoly. Jde především o udržení stabilní ekonomiky, nastavení řízení lidských zdrojů, nastavení jasné vize rozvoje organizace a zpracování generelu. Fakultní nemocnici Královské Vinohrady chybí infrastruktura pro zajištění fungování traumacentra. Proto je klíčovou oblastí, které se bude nový ředitel věnovat, oblast investičního rozvoje. Je nutné provést revizi projektu Traumacentra FNKV, dát investice v této oblasti do souladu s moderními požadavky a vhodně provázat s ostatními budovami v rámci existujícího areálu,“ řekl ministr zdravotnictví Vlastimil Válek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…