Ministryně Schillerová: Tolik zloby, sprostých slov, pohrdání životem jiných, netolerance, sobectví

14.02.2021 12:20

Komentář na facebookovém profilu k vlastnímu boji za normální lidi.

Ministryně Schillerová: Tolik zloby, sprostých slov, pohrdání životem jiných, netolerance, sobectví
Foto: Ministerstvo financí ČR
Popisek: Alena Schillerová

Silný příběh paní Evy. Chci se o něj s Vámi s jejím laskavým svolením podělit:

Paní Schillerová. Nechápu myšlení a jednání některých lidí. Povyšují své zájmy nad životy. Vysmívají se smrti. Před 11 lety mi ve věku 26 let tragicky zemřela má jediná dcerka. Zemřela vinou nezodpovědného člověka. Právě dokončila Ing. studium na VŠE, fakulta mezinárodních vztahů. Krásná, zdravá. Pět dní po poranění mozku mi umírá z umělého spánku. V té hrůze jsme se měli rozhodnout o dárcovství orgánů. Dala jsem souhlas. 4 mladé životy dostaly šanci žít dál. Uplynulo 11 let. Pro mne to je stále jako včera. Do této doby jsem se utěšovala, že její smrt snad nebyla zbytečná. Teď váhám. Tolik zloby, sprostých slov, pohrdání životem jiných, netolerance, sobectví, nadřazování materiálních požitků nad zdraví a toleranci k jiným lidem. Pro srdce matky dost. Bojujte za nás normální lidi, děkuji Vám.

Nebojte se, paní Evo, vždy budu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…