Mračková Vildumetzová (ANO): Jsme v UNESCO, děkujeme a vážíme si důvěry

25.07.2021 12:10 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k zápisu českých lázní na seznam kulturního dědictví UNESCO

Mračková Vildumetzová (ANO): Jsme v UNESCO, děkujeme a vážíme si důvěry
Foto: archiv hejtmanky
Popisek: Jana Vildumetzová (ANO)

Dvacet dlouhých let se několik evropských lázeňských měst snažilo o zápis na seznam kulturního dědictví UNESCO. Včera se tato snaha a tento cíl stal realitou a výbor pro UNESCO nominaci Great Spas of Europe definitivně schválil. Pro všechna nominovaná města je včerejšek opravdu velmi zásadním dnem. Etapa nazvaná UNESCO by ale tímto dnem rozhodně neměla skončit, ale naopak začít.

Udělali jsme nejdůležitější krok, dostali jsme obrovskou důvěru a obrovské ocenění za práci desítek, možná i stovek lidí z každého regionu. V našem případě se to týká Karlových Varů, Františkových a Mariánských Lázní, jejich současných i minulých zastupitelů, úředníků a dalších odborníků a lidí, kteří o zápis do UNESCO společnými silami usilovali. Pro ty všechny je včerejšek významným dnem.

Je třeba jim poděkovat a je třeba dále pracovat a nabídnutou důvěru si udržet a z pohledu regionu z ní vytěžit maximum. Takže ještě jednou všem děkuji za odvedenou práci a věřím, že nám elán a nadšení vydrží i do dalších měsíců a let, kdy bude nutné nadále pracovat, nadále dokazovat, že západočeský lázeňských trojúhelník do UNESCO právem a navždy patří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.