Mrázek (SPOZ): Nenechávejme se znervózňovat tlakem některých médií

07.10.2013 4:31

Prohlášení KKK SPOZ Zlín

Mrázek (SPOZ): Nenechávejme se znervózňovat tlakem některých médií
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Vážený předsedo SPOZ,

chci tímto krátkým vyjádřením vyslovit podporu vedení naší strany a souhlas s posledními rozhodnutími předsednictva. V současné době je potřeba zachovat klid a rozvahu při provádění zásadních rozhodnutí, která mají naši stranu směrovat k určeným cílům, zejména v nynější předvolební kampani.

Nenechávejme se znervózňovat tlakem některých médií, která nám již z principu nejsou nakloněna. Pokračujme dál v úsilí o zkvalitnění naší práce a dosáhněme tak i k získání dalších sympatizantů.

Škoda jen, že naše činnost byla v poslední době narušována různými vnitřními problémy, které byli v některých médiích s patřičnou dávkou jedovatosti komentovány.

Ať je to již případ lobisty M.Š. nebo příliš ambiciozní funkcionářky z Plzně. Věřím, že kandidátky k volbám jsou sestaveny s největší odpovědností ve všech krajích.

Jsou na nich uvedena i jména některých známých osobností, kteří nejsou našimi členy, ale názorově k nám patří. Do dalších voleb pak jistě budeme mít možnost dát na kandidátky větší podíl našich členů, kteří jsou členy naší strany a mají dostatek zkušeností.

Zatím jsme poměrně mladá strana, ale musíme se veřejnosti profilovat jako strana, která je hodna svého názvu a která bude pracovat pro lidi.

Máme kolem sebe velké množství problémů, které je nutno řešit.

Ukažme veřejnosti, že jsme ochotni je řešit, a to každý z nás, na různé úrovni a svým dílem, který je schopen a ochoten udělat.Je to běh na dlouhou trať, ale přeji Vám i celému předsednictvu hodně úspěchů a aby jste se trvale drželi všech zásad a cílů, se kterými jsme SPOZ zakládali.

Ing. Petr Mrázek, předseda KKK SPOZ Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

23:07 Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.