Munzar (ODS): Jak vidí přístup premiéra samotní restauratéři? Tady máte foto

15.01.2021 14:04

Komentář na facebookovém profilu ke stavu našich restaurací.

Munzar (ODS): Jak vidí přístup premiéra samotní restauratéři? Tady máte foto
Foto: ods.cz
Popisek: Vojtěch Munzar (ODS)

Vážím si každého, kdo se pere s nelehkou situací a přes všechna omezení se snaží udržet si podnikání např. otevřením výdajových okének.

Proto mě nazdvihlo vyjádření premiéra, že podnikatelé prý dostávají od státu více peněz, než by si sami vydělali. To považuji za nehoráznost.

Mnohým se opatřeními vlády ničí podnikání, které několik let budovali, mnozí jsou na pokraji své ekonomické existence, musí se zadlužovat, protože náklady na podnikání jim ve velké míře zůstaly. Státní podpora je nedostatečná, pomalá a přebyrokratizovaná.  Mnohokrát jsme na to upozorňovali, snažili jsme se hledat a vládě navrhovat řešení.

Vytváření dojmu, že dnes lidé prostřednictvím státních peněz doplácejí na podnikatele, považuji za dlouhodobě nebezpečné pro celou společnost. Měli bychom si jich vážit, obzvláště dnes.

A jak vidí přístup premiéra samotní restauratéři? Viz.foto

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL