Nacher (ANO): Ne! Takhle to nefunguje, poslanče Jakobe

26.01.2022 20:04

Projev na 6. schůzi Poslanecké sněmovny 26. ledna 2022 k vládnímu návrhu zákona o omezení dopadu vybraných plastových výrobků na životní prostředí.

Nacher (ANO): Ne! Takhle to nefunguje, poslanče Jakobe
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

Děkuji, pane předsedající, za slovo. Já jsem také chtěl reagovat na kolegu Jakoba vaším prostřednictvím. On nás tady napadl, pak zase vyběhl na chodbu, já ho tady nevidím. A znovu: Kdy jindy se má o tomhle jednat než v prvním čtení? Když to bude ve druhém a my se budeme ptát na něco jiného než je přihlašování se k pozměňovacím návrhům, tak vystoupí kolega Jakob a řekne, že si to máme nechat až na třetí čtení. A když to bude na třetí čtení, tak řekne, už jste si to měli všechno jakoby vykecat v prvním čtení, ve druhém čtení a na výborech. Ne! Takhle to nefunguje. Je prostě první čtení a ukažte mi jediný výstup někoho z nás, co by se netýkal přímo té věci. Jediný. Ani jeden, ani jeden!

A já bych kolegovi Jakobovi připomněl, když tady byl dva dny nebo tři dny, sotva, jako nový poslanec, tak si k bodu Zpráva České televize o hospodaření tuším, tak si vzal hodinový projev a tím to úplně zabil, takže my jsme ten bod vůbec neprojednali. A byl tady dva dny. A četl tady něco. Nikdo z nás tady ani nic nečte. On to četl a měl z toho velkou srandu, že se mu podařilo ten bod ukončit. Protože byla jedna hodina a skončilo to.

Prosím, zameťte si před vlastním prahem. Ukažte mi jediný výstup, kde někdo z nás nemluvil k věci, v prvním čtení. A my se přihlásíme. A stal se přesně pravý opak toho, co chtěl kolega Jakob. On vystoupí a jsou tam najednou čtyři faktické. On to tím svým vystoupením prodloužil o 4x2, osm minut. Tak se nad tím zamyslete. (Potlesk poslanců ANO.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.