Nešpor (STAN): Zakletý Zádub-Závišín

21.09.2017 11:36

Zádub-Závišín opět nemá zastupitelstvo. Ještě před tím, než se mohlo sejít nové zastupitelstvo, které vzešlo z předčasných voleb, 3 zastupitelé koalice současné starostky odstoupili a vyvolali tak další volby.

Nešpor (STAN): Zakletý Zádub-Závišín
Foto: STAN
Popisek: STAN

Zastupitelé obce Zádub-Závišín se na ustavujícím zasedání nově vzniklého zastupitelstva přesvědčili o bizarnosti volebního zákona. Vítězná 4 členná koalice STAN-Sousedé2014 nedokázala zvolit starostu, když 3 členná opozice s dosavadní starostkou den před volbou odstoupila (včetně všech náhradníků), vyvolala tak již druhé předčasné volby v obci a udržela dosavadní starostku ve funkci bez mandátu na minimálně další 3 měsíce. Jiří Nešpor, místní dlouholetý starosta a lídr STAN, dodává: "Snad už občané-voliči pochopili, o co zde jde. Rozhodně ne o blaho a prosperitu obce a jejích občanů.”

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

17:04 Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tramvaji na Václavském náměstí.