Neubauer (ČSSD): Černá skládka, vytvořená bezdomovci, představovala i zdravotní riziko

06.07.2018 13:59

Akce zaměřená na úklid místa, které bylo poznamenáno dlouhodobým pobytem osob bez domova, proběhla tento týden ve stanovém městečku v těsné blízkosti přehradní nádrže České údolí.

Neubauer (ČSSD): Černá skládka, vytvořená bezdomovci, představovala i zdravotní riziko
Foto: red
Popisek: Radislav Neubauer, Starosta MO Plzeň 3

Do akce, kterou koordinoval Odbor bezpečnosti, prevence kriminality a krizového řízení MMP, se zapojila i Městská policie Plzeň, městská společnost Čistá Plzeň a Městský obvod Plzeň 3.

Likvidace skládky proběhla během několika dnů v lesním porostu pod ulicí Dobřanská a železniční tratí ČD Plzeň – Klatovy.

„Za pomoci pracovníků veřejné služby a veřejně prospěšných prací a pod dohledem Městské policie Plzeň se uklízelo místo, které hyzdilo okolní prostředí a představovalo i určité zdravotní riziko, čemuž obsah skládky a zápach zcela nasvědčoval,“ informuje David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Do připravených kontejnerů městské společnosti Čistá Plzeň byly v igelitových pytlích naloženy plastové odpady, papírové krabice, tlející zbytky jídla, špinavé deky, spacáky, aj.

„V monitorování postižených míst a jejich likvidaci budeme pokračovat a to zejména ve spolupráci s Městskou policií Plzeň,“ dodal Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

12:17 Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s občany.