Neubauer (ČSSD): Na borskou vycházku přišlo více než sedmdesát zájemců

05.04.2017 6:27

Po úspěšné „skvrňanské“ vycházce měli minulý pátek možnost i obyvatelé plzeňských Bor si vyrazit na tematickou vycházku, kdy je doprovázel starosta plzeňského centrálního obvodu Radislav Neubauer a místostarosta David Procházka. Účast předčila očekávání, zájemců o vycházku se dostavilo více než sedmdesát.

Neubauer (ČSSD): Na borskou vycházku přišlo více než sedmdesát zájemců
Foto: red
Popisek: Radislav Neubauer, Starosta MO Plzeň 3

„Jsem příjemně překvapen, kolik lidí přišlo na dnešní výšlap“, usmíval se starosta Neubauer. „To znamená, že lidé mají zájem o místo, ve kterém žijí a také to, že nám chtějí sdělit, s čím nejsou spokojeni a také co se naopak povedlo“, dodal.

Borská procházka odstartovala tentokrát z konečné tramvaje č. 4, odkud účastníci prošli Borským parkem, dále přes hráz vodní nádrže České údolí. Vycházku zakončila prohlídka multifunkčního sportovního areálu Škodaland.

„Dnešní vycházka byla velice příjemná, probíhala v krásném, téměř letním počasí. Chtěl bych poděkovat našim spoluobčanům z plzeňských Bor za účast, jejich připomínky a za zpětnou vazbu, kterou nám poskytují. Tyto informace jsou pro nás velmi cenné“, řekl David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.