Niedermayer (TOP 09): Zdá se, že na jistou podporu AI se mohu zkusit v jednání odvolávat

20.03.2023 20:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k praní špinavých peněz a umělé inteligenci.

Niedermayer (TOP 09): Zdá se, že na jistou podporu AI se mohu zkusit v jednání odvolávat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Luděk Niedermayer

Co radí umělá inteligence?

Už několik týdnů trávím dlouhé hodiny nad další revizí legislativy týkající se praní špinavých peněz (pro Václava Klause, fakt existují a fakt působí obrovské škody - takže jeho názor, že je rozeznat neumí a tudíž zjevně neexistují, zohledňovat nehodlám).

Téma je již samo o sobě velkým problémem, ale navíc do toho vstupuje i politický úhel, kdy skupiny "nalevo" od té naší mají specifické představy, co vše by se mělo do úprav zahrnout (a jakkoliv občas mé argumenty o špatném poměru "nákladů a výnosů" vezmou do úvahy, jinde je válcule logika "politických cílů").

Když jsem dnes seděl u počítače, tak mi poněkolikáté navrhl prohlížeč Edge, ať vyzkouším jeho schopnosti (nově získané) umělé inteligence.

Tak jsem si řekl, že to zkusím, a uvidím co mi poradí o praní špinavých peněz. A hned navíc, aby to bylo veselejší, česky.

Musím říct, že smysluplnost odpovědi mne docela mile překvapila, i když, logicky, jsem se v ní nic převratného, ne-li nového, nedozvěděl. Ale soupis hlavních směrů docela seděl. A je velmi blízko toho, s čím se budu další dny (a zřejmě měsíce) potýkat. Takže, zdá se, že na (jistou) podporu AI se mohu zkusit v jednání odvolávat, zda mi to pomůže, to si netroufám soudit 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.