Niedermayer (TOP 09): Grilovaní a grilující

13.10.2019 10:03

Komentář na facebookovém profilu ke 'grilování' eurokomisařů

Niedermayer (TOP 09): Grilovaní a grilující
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Luděk Niedermayer

Grilovaní a grilující

Pro kandidáty na komisaře jsou to drsné 3 hodiny. Ale taky pro poslance, kterým se někdy poštěstí mít 2-3 slyšení za den, to není legrace. :-(

Ale vážně, měl jsem štěstí na to, že naši hlavní kandidáti (naší, tedy pro oblast ekonomiky) byli opravdu dobří a poslouchat je stálo za to.

Věřím, že "hvězda minulé komise", paní Margrethe Vestager, bude skvělá i se svým širším portfoliem a funkcí výkonného místopředsedy Komise. Před slyšením jsme si řekli, že se brzy potkáme nad diskusí o "oživení" digitální daně.

Psal jsem o tom, že jsem byl spokojen se slyšením pana Paolo Gentiloni (kterého budu potkávat často na ECONu), a stejně tak byl velmi dobrý i "starý známý", pan Valdis Dombrovskis z Lotyška, další z EVC (opět, častého návštěvníka našeho výboru).

Za slyšením je dost politiky (což úplně nevítám), ale potvrdilo se, že kvalitní kandidáti (kteří nemají "osobní" trable), získají napoprvé podporu. A to se zde plně potvrdilo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

10:21 Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

Shrnutí korupčních kauz vrcholných politiků, publikovaný na svém veřejném facebookovém profilu