Noveský: Utopené syrské dítě = vina evropských politiků

03.09.2015 14:34

Nedodržování vlastních zákonů a vybízení celých národů k nedodržování evropských předpisů bude způsobovat podobné tragédie. Zima a zhoršené počasí, spolu s chováním evropských politiků (kromě Velké Británie, která má zdravý rozum), způsobí další tragédie!

Noveský: Utopené syrské dítě = vina evropských politiků
Foto: Archiv IN
Popisek: Ivan Noveský

Tato tragédie, které se všichni rodiče děsí, by konečně mohla ukončit nezodpovědné chování některých evropských politiků, např. paní Merkelové, kteří svým negováním základních předpisů EU i německých zákonů dávají bianco šeky všem nelegálním imigrantům a úmyslně vyvolávají nesmyslné stěhování národů.

Lidé, kteří by se bez tohoto nezodpovědného zvaní do Německa a do dalších bohatých zemí snažili udělat si ve svém státě pořádek a žít tam spokojeně se svými „syrskými vrabci v hrsti“, stejně jako celé generace jejich předků, se dávají na nebezpečný pochod za „německými holuby na střeše“.

To vede k tragickým koncům... Kde je pověstný německý Ordnung a kde je pověstný německý smysl pro dodržování zákonů? Evropská imigrační politika se musí přehodnotit, protože vznikla v jiné době a v jiných podmínkách a není již udržitelná. V první řadě však musí vrcholní politici EU dodržovat platné zákony, aby neiniciovali svým nezákonným jednáním podobné tragédie!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…