Novou zahraniční tajemnicí KDU-ČSL je Tereza Procházková

20.02.2015 18:37

Zahraniční tajemnicí KDU-ČSL je od února 2015 Tereza Procházková. Na postu zahraničního tajemníka vystřídala Jana Čižinského, který zvítězil v komunálních volbách v Praze 7 a od listopadu 2014 je starostou této městské části.

Novou zahraniční tajemnicí KDU-ČSL je Tereza Procházková
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

Jednou ze zahraničně politických priorit tajemnice je posílení vzájemné spolupráce s evropskými stranami, institucemi a organizacemi, které se hlásí ke křesťanským a demokratickým hodnotám. Jejím dlouhodobým cílem je prohloubení vzájemného politického dialogu mezi KDU-ČSL a jejími sesterskými stranami v zemích Evropské unie.

„Jsem přesvědčena o tom, že důležitým předpokladem pro stabilní Evropu je nejen společenská, ale i politická soudržnost. Věřím, že společným dialogem podpoříme stabilní vývoj bilaterálních vztahů s členskými státy Evropské Unie, a to nejen na poli politickém, ale i společenském,“ říká zahraniční tajemnice KDU-ČSL Tereza Procházková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).