ODS: Bylo zvoleno nové vedení oblastního sdružení ODS Hradec Králové

14.01.2015 4:31 | Zprávy

V pondělí 12. ledna 2015 proběhl po ročním mandátu oblastní rady Oblastního sdružení ODS Hradec Králové v Novém Adalbertinu v Hradci Králové řádný sněm, na kterém byla zvolena nová oblastní rada.

ODS: Bylo zvoleno nové vedení oblastního sdružení ODS Hradec Králové
Foto: red
Popisek: Logo ODS

V pondělí 12. ledna 2015 proběhl po ročním mandátu oblastní rady Oblastního sdružení ODS Hradec Králové v Novém Adalbertinu v Hradci Králové řádný sněm, na kterém byla zvolena nová oblastní rada ve složení:

předseda -  Ing. Oldřich Vlasák, dva místopředsedové – Bc. Michal Moravec a Mgr. Václav Řehoř.

Dále byli zvoleni  členové oblastní rady v sestavě hradeckých Mgr. Šárka Hermanová, JUDr. Bc. Lukáš Korych, MUDr. Jan Michálek, Bc. Jakub Vít, JUDr. Petr Wildt, za mimohradecké starosta Nového Bydžova Ing. Pavel Louda, dále Ing. Daniela Lusková a místostarosta Lochenic Miloš Nepilý . 

„Nové vedení hradecké ODS děkuje všem, kteří ještě neztratili důvěru v její politiku a program a nadále budou podporovat základní pilíře pravicové politiky Občanské demokratické strany,“ zdůraznil nový předseda Ing. Oldřich Vlasák.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.